Kirjoittajan mukaan hakeminen

Hae sisältöä tietyltä toimittajalta tai tietyltä sosiaalisen median sivustolta

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Löydät etsimäsi verkkouutis- tai sosiaalisen median tulokset nopeammin, kun rajaat haun tietyn toimittajan tai sosiaalisen median tilin tuottamaan sisältöön.

Tätä varten käytämme Boolen operaattoria:

Verkkouutiset

Kirjoittajahaun looginen käyttö online-uutisissa tarkentaa artikkeleita toimittajansa perusteella.

Kun etsit toimittajaa, muista sisällyttää koko nimi sellaisena kuin se näkyy heidän julkaisuissa. Esimerkiksi kirjailija: "Alexis Carey"

Artikkelitulokset näyttävät myös toimittajan nimen julkaisun nimen vieressä jokaisessa hakutuloksesi kohdassa.

Vinkki: Kun etsit tietyltä toimittajalta julkaistuja artikkeleita, jos käytät myös Influencer Meltwater -työkalua, voit siirtyä toimittajien yhteystietokortille tavoittaaksesi heidät suoraan Yhteystiedot-välilehden kautta. Katso alla oleva esimerkki:

Twitter

Kun tarkistat sosiaalisen median hakua Twitter-julisteista, huomaa, että sinun on käytettävä Twitter-käyttäjän tarkkaa kirjainkokoa . Jos muilla sosiaalisilla kanavilla on kirjoittajia, joilla on sama nimi, voit tarkentaa vain Twitter-tuloksia lisäämällä Twitterin URL-linkin hakukenttään.

Esimerkki:

Näyttönimi: John Doe
Kahva: JohnDoe

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

author:"JohnDoe" OR handle:"JohnDoe" AND metaData.source.socialOriginType:"twitter"

Facebook

Kun tarkennat sosiaalisen median hakua tietylle Facebook-sivulle, huomaa, että sinun on käytettävä Facebook-sivun tarkkaa nimeä .

Esimerkki:

Näyttönimi: Travel + Leisure

Kahva: TravelandLeisure

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

Kirjoittaja: "Travel + Leisure"

Jos näyttöön tulee muita someprofiileja, voit tarkentaa hakua tunnistamalla Facebook-sivun tunnistenumeron noudattamalla tässä kuvattuja ohjeita ja käyttämällä URL-osoitteen boolean-operatoria.

url:"https://www.facebook.com/140711089280549*"

Instagram

Kun tarkennat sosiaalisen median haun tiettyyn Instagram-sivuun, sinun on ensin liitettävä yritysprofiilisivusi Sosiaalisen median tilit -kohdassa. Huomaa, että emme voi seurata profiilia takautuvasti. Siksi suosittelemme, että lisäät ennakoivasti myös sivut, joiden uskot osoittautuvan arvokkaaksi tulevaisuudessa.

• Valitse Asetukset

• Siirry kohtaan Someyhteydet, suora linkki tästä.

• Valitse todennetun Instagram-profiilisi vierestä kolmen pisteen valikko.

• Valitse Hallinnoi kilpailijoita. Mikä tahansa yritysprofiili voidaan lisätä, sen ei tarvitse olla kilpailijan profiili.

• Kirjoita yritysprofiilin nimi ja valitse se avattavasta valikosta. Jos profiili ei lataudu, tarkista onko se yritysprofiili.

• Tallenna valitsemalla Ok.

Jos haluat lisätietoja yleisen Instagram-seurannan määrittämisestä tai sinulla ei vielä ole yhdistettyä yritysprofiilia, lue tämä artikkeli.

Huomaa haullasi, että voit käyttää Instagram-yritysprofiilin tarkkaa kirjainkokoa tai näyttönimeä.

Esimerkki:

Näyttönimi: Travel + Leisure
Kahva: TravelandLeisure

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

Kirjoittaja: "Travel + Leisure" tai Kirjoittaja: "travelandleisure"

Jos hakutuloksiin tulee muita some-profiileja, voit tarkentaa hakua hakemalla halutun Instagram-sivun tunnuksen sivustolta kuten https://codeofaninja.com/tools/find-instagram-user-id ja käyttämällä Boolen MetaData-operaattoria.

metaData.authors.authorInfo.externalId: 178377460

YouTube

Tarkennellessasi sosiaalisen median hakua tietylle Youtube-käyttäjälle, huomaa, että sinun on käytettävä Youtube-käyttäjän tarkkaa nimeä .

Esimerkki:

Näyttönimi: Celeste Barber

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

Kirjoittaja: "Celeste Barber"

Muut sosiaaliset kanavat

Jos haluat suodattaa vain tiettyjä foorumeita, arvostelusivustoja tai blogeja, suosittelemme käyttämään URL-loogista operaattoria Kirjoittaja: n kanssa.

Tekijä on julkaisun tekijän nimi siinä muodossa, missä se esiintyy foorumilla tai arvostelusivulla.

Esimerkki arvostelusivusta - www.tripadvisor.com

Hakuesimerkki

Hakuesimerkki tekijällä

url:"www.tripadvisor.com/*" and author:"Stuart L"

Esimerkki foorumista - www.wcreplays.com

Esimerkkihaku

Esimerkki hausta tekijällä

url:"http://www.wcreplays.com/*" and author:"ex0duz"

Esimerkki blogista - www.macrobusiness.com.au

Esimerkkihaku

Esimerkki hausta tekijällä

N/A