Haku kirjoittajan mukaan Exploressa

Hae sisältöä tietyltä toimittajalta tai tietyltä sosiaalisen median sivustolta

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Löydät etsimäsi verkkouutis- tai sosiaalisen median tulokset nopeammin, kun rajaat haun tietyn toimittajan tai sosiaalisen median tilin tuottamaan sisältöön.

Tätä varten käytämme Boolen operaattoria:

Verkkouutiset

Kirjoittajahaun looginen käyttö online-uutisissa tarkentaa artikkeleita toimittajansa perusteella.

Kun etsit toimittajaa, muista sisällyttää koko nimi sellaisena kuin se näkyy heidän julkaisuissa. Esimerkiksi kirjailija: "Alexis Carey"

Artikkelitulokset näyttävät myös toimittajan nimen julkaisun nimen vieressä jokaisessa hakutuloksesi kohdassa.

Vinkki: Kun etsit tietyltä toimittajalta julkaistuja artikkeleita, jos käytät myös Influencer Meltwater -työkalua, voit siirtyä toimittajien yhteystietokortille tavoittaaksesi heidät suoraan Yhteystiedot-välilehden kautta. Katso alla oleva esimerkki:

X (entinen Twitter)

Kun tarkennat sosiaalisen median hakua X-julisteille, huomaa, että sinun on käytettävä X-käyttäjän tarkkaa käyttäjänimeä (myös tarkat isot ja pienet kirjaimet). Jos muilla somekanavilla on samaa nimeä käyttäviä kirjoittajia, voit rajata haun vain X-tuloksiin lisäämällä hakulausekkeeseen X:n URL-linkin.

Esimerkki:

Näyttönimi: John Doe
Kahva: JohnDoe

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

author:"JohnDoe" OR handle:"JohnDoe" AND metaData.source.socialOriginType:"twitter"

Facebook

Kun tarkennat sosiaalisen median hakua tietylle Facebook-sivulle, huomaa, että sinun on käytettävä Facebook-sivun tarkkaa nimeä .

Esimerkki:

Näyttönimi: Travel + Leisure

Kahva: TravelandLeisure

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

Kirjoittaja: "Travel + Leisure"

Jos näyttöön tulee muita someprofiileja, voit tarkentaa hakua tunnistamalla Facebook-sivun tunnistenumeron noudattamalla tässä kuvattuja ohjeita ja käyttämällä URL-osoitteen boolean-operatoria.

url:"https://www.facebook.com/140711089280549*"

Instagram

Kun tarkennat sosiaalisen median haun tiettyyn Instagram-sivuun, sinun on ensin liitettävä yritysprofiilisivusi Sosiaalisen median tilit -kohdassa. Huomaa, että emme voi seurata profiilia takautuvasti. Siksi suosittelemme, että lisäät ennakoivasti myös sivut, joiden uskot osoittautuvan arvokkaaksi tulevaisuudessa.

1. Valitse Asetukset

2. Siirry kohtaan Someyhteydet, suora linkki tästä.

3. Valitse todennetun Instagram-profiilisi vierestä kolmen pisteen valikko.

4. Valitse Hallinnoi kilpailijoita. Mikä tahansa yritysprofiili voidaan lisätä, sen ei tarvitse olla kilpailijan profiili.

5. Kirjoita yritysprofiilin nimi ja valitse se avattavasta valikosta. Jos profiili ei lataudu, tarkista onko se yritysprofiili.

6. Tallenna valitsemalla Ok.

Huomaa haullasi, että voit käyttää Instagram-yritysprofiilin tarkkaa kirjainkokoa tai näyttönimeä.

Esimerkki:

Näyttönimi: Travel + Leisure
Kahva: TravelandLeisure

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

Kirjoittaja: "Travel + Leisure" tai Kirjoittaja: "travelandleisure"

Jos hakutuloksiin tulee muita some-profiileja, voit tarkentaa hakua hakemalla halutun Instagram-sivun tunnuksen sivustolta kuten https://codeofaninja.com/tools/find-instagram-user-id ja käyttämällä Boolen MetaData-operaattoria.

metaData.authors.authorInfo.externalId: 178377460

YouTube

Kun rajaat sosiaalisen median hakua vain tiettyyn YouTube-käyttäjään, sinun täytyy syöttää käyttäjän nimi täysin identtisenä.

Esimerkki:

Näyttönimi: Celeste Barber

Käyttämällä seuraavaa kirjoittajahakua:

Kirjoittaja: "Celeste Barber"

Muut sosiaaliset kanavat

Jos haluat suodattaa vain tiettyjä foorumeita, arvostelusivustoja tai blogeja, suosittelemme käyttämään URL-loogista operaattoria Kirjoittaja: n kanssa.

Tekijä on julkaisun tekijän nimi siinä muodossa, missä se esiintyy foorumilla tai arvostelusivulla.

Esimerkki arvostelusivusta - www.tripadvisor.com

Hakuesimerkki

Hakuesimerkki tekijällä

url:"www.tripadvisor.com/*" and author:"Stuart L"

Esimerkki foorumista - www.wcreplays.com

Esimerkkihaku

Esimerkki hausta tekijällä

url:"http://www.wcreplays.com/*" and author:"ex0duz"

Esimerkki blogista - www.macrobusiness.com.au

Esimerkkihaku

Esimerkki hausta tekijällä

N/A