Hakujen vertailu Explore-työkalussa

Vertaile enintään 10 Explore-haun tietoja.

Päivitetty yli viikko sitten

Exploren vertailutoiminto tarjoaa laajat toiminnot vertailuun, Share of Voicen arviointiin, suorituskyvyn analysointiin ja liiketoimintatietojen selvittämiseen.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Vaatimukset

Ennen kuin voit käyttää Vertaile hakuja -toimintoa Exploressa, sinulla on oltava vähintään kaksi tallennettua hakua. Lisätietoja haun luomisesta Exploressa.

Ennen kuin voit käyttää jakamista luokan mukaan vertailuhaussa (lue lisää alta), sinulla on ensin oltava mukautettuja luokkia Meltwater-tililläsi. Lisätietoja mukautetuista luokista Explore-osiossa.

Esimerkkejä vertailuhauista

Vertailussa voit valita jopa 10 tallennettua hakua. Tässä on esimerkkejä vertailuista, joita voit etsiä Boolen kyselyjesi ja raportointitavoitteidesi perusteella:

• Kilpailijat

• Mielipidevaikuttajat

• Kampanjat

• Tuotekategoriat

• Tuotteet tai tuotelanseeraukset

• Asiakaspalvelukategoriat

• Kriisin vaikutus

Vertailuhaun luominen

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Explore

2. Siirry kohtaan Vertailuhaku

3. Valitse Luo

4. Valitse Lisää haku

5. Napsauta niiden hakujen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua, jotka haluat lisätä vertailuhakuun

6. Valitse OK

7. Napsauta Päivitä tulokset

8. Voit päivittää päivämäärävälin napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Viimeiset 7 päivää ja säätää päivämääräväliä tarpeen mukaan

1. Paina Päivitä tulokset, jos olet muuttanut päivämääräväliä

9. Jos haluat viedä tietoja yksittäisistä työkaluista, napsauta vietävän työkalun oikeassa yläkulmassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta

1. Valitse muoto

2. Saat latausilmoituksen, kun tiedot ovat valmiit

10. Jos haluat viedä kaikki työkalut yhdeksi diaesitykseksi, valitse Toiminnot

1. Napsauta Jaa dashboardeja

2. Tee tarvittavat muutokset napsauttamalla Muokkaa dioja

3. Kun kaikki muokkaukset on tehty, napsauta Jaa

4. Luo salasana

5. Valitse Tallenna

6. Valitse tiedostomuoto, johon haluat viedä diat

7. Saat latausilmoituksen, kun esitys on valmis

Eri ajanjaksojen vertaaminen / Päivämäärän ohittaminen

Kun käytät vertailuhakuja Exploressa, voit muuttaa kunkin hakusyötteen päivämäärän vaihteluväliä, jolloin vertailu on oikeudenmukaisempaa ja tarkempaa. Tämä koskee kullekin haulle yksilöllistä päivämääräväliä eikä noudata sivun laajuista päivämääräväliä.

Käyttötapausesimerkki:

Haluat verrata lokakuussa 2023 lanseerattua tuotelanseerausta toiseen helmikuussa 2024 lanseerattuun tuotteeseen.

11. Voit ohittaa haussa päivämäärän siirtymällä hakupalkkiin

1. Napsauta jonkin jo valitsemasi haun pudotusnuolta

2. Valitse Ohita päivämäärä

3. Valitse esiasetettu tai mukautettu ajanjakso

4. Valitse OK

5. Suorita samat vaiheet muille lisättäville hauille, jos haluat käyttää Ohita päivämäärä -toimintoa kaikille

6. Valitse Päivitä tulokset

Kun ohitettava ajanjakso on valittu, kalenterikuvake osoittaa, että haku ei käytä sivutason päivämääränvalitsimen ajanjaksoa.

Kun viet hiiren osoittimen hakusyötteen päälle, näkyviin tulee työkaluvinkki ohitettavan ajanjakson kanssa. Sivutason päivämäärävälin päivittäminen ei vaikuta mihinkään korvattuihin päivämääräväleihin.

Jaa luokan mukaan

Ennen kuin voit käyttää jakamista luokan mukaan vertailuhaussa, sinulla on ensin oltava mukautettuja luokkia Meltwater-tililläsi. Lisätietoja mukautetuista luokista Explore-osiossa.

Erittele hakusi mukautetuilla luokilla nähdäksesi kunkin luokan esiintymistiheyden hakutuloksissa. Analysoi brändejä, tuotteita, toimialoja ja paljon muuta.

Saatavilla olevat widgetit vertailussa

Mainintojen trendi haun mukaan

Mainintojen erittely jokaiselle haulle.

Share of Voice mainintojen mukaan

Share of Voice vertaa valittujen syötteiden prosenttiosuutta mainintojen mukaan mitattuna (tämä täytetään piirakkadiagrammiin ja pylväskaavioon).

Share of Voice julkaisun näyttökertojen mukaan

Share of Voice vertaa valittujen syötteiden prosenttiosuutta julkaisujen näyttökertojen mukaan mitattuna (tämä täyttää sekä piirakkadiagrammin että viivakaavion).

Share of Voice lähteen mukaan

Share of Voice vertaa valittujen syötteiden prosenttiosuutta lähteiden mukaan mitattuna.

Share of Voice sijainnin mukaan

Share of Voice vertaa valittujen syötteiden prosenttiosuutta sijainnin mukaan mitattuna.

Share of Voice sävyn mukaan

Share of Voice vertaa valittujen syötteiden prosenttiosuutta sävyn mukaan mitattuna.

Käytetyimmät avainsanat

Avainsanat, jotka esiintyvät useimmin kussakin haussa.