Lähetysleikkeen katsominen ja jakaminen

Jaa lähetysten näkyvyys tiimillesi ja sidosryhmille.

Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet määrittänyt lähetysten seurannan, voit jakaa, ladata tai arkistoida seuraamasi leikkeet. Lue lisää alta:

TVEyes-sisällön katselu

Kun joko radio- tai televisiolinkki on valittu, sinut viedään TVEyes-verkkosivustolle, jossa voit katsella tai kuunnella leikettä.

Sivu näyttää tietoja myös lisätietoja sekä sen katsojista. Lopussa näet tekstikäännöksen leikkeelle jota toistetaan.

Vinkit tietyn leikkeen hakemiseen

Lähetyspakettisi avulla sinulla on pääsy rajoittamattomaan määrään lähetysleikkeitä, mikä tarkoittaa, että saatat käyttää ad hoc -hakua uusimpaan leikkeeseen, joka ei vastannut avainsanojasi.

Jos sinulla on mielessä tietty lähetysleike, suosittelemme aloittamaan haun tarkentamalla tulokset leikkeen yksityiskohtiin:

1. Mahdolliset hakusanat

Kirjoita yksinkertaisen haun kolmessa ruudussa mahdollisimman monta potentiaalista sanaa leikkeestä keskimmäiseen 'ainakin yhteen'

esim. jos leike on haastattelu yliopiston professorin kanssa, suosittelemme etsimään avainsanoja, kuten yliopiston nimi, professorin nimi, henkilön otsikkoon "professori" liittyvät termit, käsiteltävän aiheen termit ja heidän alueelleen liittyvät termit tutkimuksen aikana.

2. Päivämäärän rajaaminen

Käytä päivämäärävaihtoehtoja oikeassa yläkulmassa tarkentaaksesi tiettyyn päivämäärään. Jos tiedät tarkan päivämäärän, valitse 'Mukautettu ...' -vaihtoehto valitaksesi päivämäärän aluksi ja lopuksi.

Kaikki tulokset latautuvat viimeisimmistä vähiten. Jos leike oli esillä tarkennuspäivän aamuna, voit käyttää lajittelukuvaketta

järjestää sisältö uudelleen nousevalla tavalla.

3. Rajaaminen radioon tai televisioon

Voit valita pikavalinnoista Radion tai Television.

Jos se ei tehnyt temppua, tiimimme on todennäköisesti avustettava sinua jatkotutkimuksessa.

Ehdotettu toimenpide: Ilmoita siitä suoraan tiimillemme livechatin kautta. Liitä mukaan linkki artikkeliin, niin tukitiimimme selvittää asian. Katso tästä näytöllä esitettävästä esittelystä, mistä löydät livechat-kuvakkeen.

Leikkeen rajaaminen ja jakaminen

1. Avaa lähetysleike.

Jos sinulla on kanadalainen tai australialainen latauspaketti, sinun on avattava leike Meltwater-järjestelmän hakukansiosta eikä sähköpostiraportista.

2. Valitse Editor-välilehti.

3. Etsi leikkeen aloituspiste aikajanan vierityspalkista tai tekstin valinnasta. Kun olet löytänyt aloituskohdan, valitse vihreä Aseta aloituspainike .

4. Käytä aikajanan vierityspalkkia siirtyäksesi leikkeen loppuun, kun leike on toistettu loppuun. Valitse punainen Lopeta- painike.

5. Leikkeen kesto näkyy sitten sivullasi.

6. Valitse sininen Seuraava-painike.

7. Valitse Pikatoisto ja sitten Seuraava.

8. Viimeistele muokkaus -sivu latautuu, valitse Viimeistele.

9. Seuraavan sivun lataaminen voi kestää hetken, kun se kopioi pikatoistolinkin. Tämä linkki voidaan jakaa kollegoiden kanssa, ja se toistaa sisältöä enintään 30 päivän ajan leikkeen ensimmäisen esityksen jälkeen.

10. Valitse Valmis

Huomaa:

• VAIN kanadalaisilla asiakkailla, jotka ovat ostaneet latauksia, on mahdollisuus ladata leikkeitä. Jos haluat ladata leikkeen, ota yhteyttä suoraan edustajaasi tai osoitteeseen support@meltwater.com. Jos saatavilla, valitse Lataa pikatoiston sijaan ja noudata kehotteita antaaksesi sähköpostiosoitteesi, johon leike lähetetään.

• Sinulla voi olla mahdollisuus arkistoida leike (jos se on ostettu sopimuksessasi). Kun arkistoit leikkeen, se tallennetaan määräämättömäksi ajaksi, kunhan arkistoit 30 päivän välein.