Kansioiden käyttäminen Exploressa

Ryhmittele hakusi kansioihin

Päivitetty yli viikko sitten

Tallennetut haut voidaan järjestää Exploressa luokkiin, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä etikettien avulla. Alla on esimerkkejä etiketeistä, jotka voivat olla hyödyllisiä:

• Tuotemerkki

• Kilpailijat

• Kampanjat

• Asiakaspalvelu

• Toimialan aiheet

• Kriisien seuranta

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Ennen kuin voit luoda ja hallita kansioita, sinun on ensin tallennettava vähintään yksi Explore-haku. Lue lisää Explore-haun luomisesta.

Tunnisteiden luominen

Meltwaterissa on kaksi tapaa luoda kansioita: Sisältö-välilehden kautta ja Exploressa.

Sisältö-välilehden kautta luominen

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikko

2. Valitse Kansiot

3. Napsauta 'Luo uusi kansio'

4. Kirjoita kansiolle nimi

5. Napsauta Tallenna

Kansioiden luominen Exploren kautta

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Explore

2. Jos määrität kansioon yhden haun

1. Vie osoitin tallennetun haun päälle

2. Valitse Kansio

3. Jos osoitat useita hakuja kansiolle

1. Valitse hakunimen vasemmalla puolella olevat ruudut

2. Napsauta Kansio

4. Jos luot uuden kansion

1. Valitse Luo kansio

2. Kirjoita kansiolle nimi

3. Klikkaa Tallenna

4. Napsauta Käytä

5. Jos lisätään olemassa olevaan kansioon

1. Napsauta asianmukaisen kansion vieressä olevaa valintaruutua

2. Napsauta Käytä

Kansioiden muokkaaminen ja poistaminen

Kansioiden muokkaaminen ja poistaminen Sisältö-välilehden kautta

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikko

2. Valitse Kansiot

3. Täydellinen luettelo luoduista kansioista täyttyy

4. Muokkaa kansiota tai poista kansio viemällä hiiren kursori kansion päälle

Huomautus: kansion poistaminen ei poista mitään kansiossa olevia hakuja

Kansioiden muokkaaminen ja poistaminen Exploren avulla

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Explore

2. Siirry Kansiot-osioon

3. Klikkaa kohtaa Hallinnoi

4. Sinut ohjataan Sisältö-välilehden Kansiot-osioon, ja täydellinen luettelo luoduista kansioista täyttyy

5. Muokkaa kansiota tai poista kansio viemällä hiiren kursori kansion päälle

Tallennetun haun poistaminen kansiosta

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Explore

2. Vie hiiri sen haun päälle, jonka haluat poistaa kansiosta

3. Napsauta Kansio

4. Poista valittu valintaruutu

5. Valitse Käytä