Tervetuloa oppaaseemme saadaksesi Instagram-yritysprofiilisi liitetyksi ja seuraamaan Instagram-tietoja.

Seuraavassa on yleiskatsaus Instagram-yritysprofiilin liittämisestä, ja artikkeli sisältää lisätiedot kustakin alla olevasta vaiheesta:

1. Varmista, että sinulla on Instagram-yritysprofiili yhdistettynä Facebook-sivuun: Instagramin ohjeet löytyvät täältä.

2. Todenna Instagram-yritysprofiilisi Meltwaterissa: Ohjeet löytyvät täältä.

3. Lisää hashtageja tuodaksesi Instagram-sisältöä: Ohjeet löytyvät täältä.

4. Lisää muita seurattavia Instagram-yritysprofiileja: Ohjeet löytyvät täältä.

Usein Kysytyt Kysymykset:

Kuinka voin todentaa Instagramin Meltwaterissa?

Suorita nämä vaiheet tililläsi seuraamalla näytöllä näkyviä esittelyn ohjeita vaihe vaiheelta.

• Valitse Tili ja sitten Sosiaaliset yhteydet

• Seuratut yhteydet -kohdassa on kaksi osiota: Facebook ja Instagram

• Valitse Instagram-osiosta Lisää tili

• Kirjaudu sisään Facebookilla.

Huom: Sinua pyydetään kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen Facebook-profiiliisi, jota käytetään yritysprofiilisi hallintaan. Henkilökohtaisen profiilin lisääminen mahdollistaa vain somekuuntelun, eikä siihen sisälly yksittäisten tietojen julkaisemista tai seurantaa.

• Tämä kehottaa sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaisella Facebook-profiilillasi, joka on yhdistetty yritysprofiileihisi.

• Kun olet kirjautunut sisään Facebook-sivusi kirjautumistiedoilla, näkyviin tulee valtuutettu viesti.

• Jatka Facebook-sivuna.

• Valitse tallennettava Instagram-yritysprofiili ja valitse sitten Tallenna.

Kun profiilisi on yhdistetty, se näkyy Sosiaaliset yhteydet -sivulla. Huomaa viimeinen käyttöpäivä, jolloin profiili on yhdistettävä uudelleen seuraavaksi.

Lisää seurattavia Instagram-yritysprofiileja

Valitse vaihtoehdoista Hallinnoi kilpailijoita syöttääksesi Instagram-yritysprofiilin kahvat profiileista, joista olet kiinnostunut hakemaan viestejä seurantaan.

Kun olet yhdistänyt Instagram-tilisi, sinun täytyy ilmoittaa hashtagit (korkeintaan 30) ja Instagram Business @kahvat, joita haluat seurata.

Hashtagit

Ehdotuksia lisättävistä hashtageista:

• Brändinimesi

• Kampanjat

• Lähettiläät

• Kilpailijat

• Toimialan aiheet

Vinkkejä:

Varmista, että kaikki ilmoittamasi hashtagit ja @tilit sisältyvät myös hakuehtoihisi. Näin voit olla varma siitä, että sinulle näytetään kaikki Instagramista vedetty sisältö. Jos sinun täytyy lisätä muita hashtagejä, sinun täytyy tehdä se asetuksissa (jotka lähetetään Instagramiin) ja hauissasi.

Jos haluat lisätietoa hashtagien käytöstä Instagram-julkaisujen seurannassa, lue tämä artikkeli.

Nyt kun olet täällä, voit myös lisätä Google Analytics -todennuksen. Sen
avulla näet, miten some- ja PR-liikenne muuttuu verkkosivuston liikenteeksi, jotta saat
todellisen kuvan median konversiosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Meillä ei ole Instagram-yritysprofiilia. Miten voin luoda uuden yritysprofiilin Instagramiin?

Tutustu Instagramin tukikeskuksen yritysprofiilin luomista koskeviin ohjeisiin tältä sivulta: https://help.instagram.com/502981923235522

Miksi minun on todennettava tilini seuratakseni Instagramia?

Joulukuussa 2018, Facebook—joka omistaa Instagramin—muutti palveluntarjoajille, kuten Meltwaterille, tarjoamiaan tietoja, ja tämä on muuttanut ajattelutapaamme Instagramin seurannan suhteen. Kaikkien Meltwaterin kaltaisten seuranta-alustojen käyttäjien on nyt todennettava tilinsä ennen sisällön seurantaa Instagramista.

Instagram vaatii todentamisen uudelleen 60 päivän välein. Tämä on Instagram-sovellusliittymän vaatimus, joka vaikuttaa kaikkiin kolmansien osapuolten hakukoneisiin. Jotta yksikään julkaisu ei menisi sinulta ohi, laita kalenteriisi muistutus 60 päivän välein: Lisää Google-kalenteriin.

Kun seuraan ohjeita todentaakseni Instagram-yritysprofiilini, ponnahdusikkuna pyytää antamaan Meltwaterille pääsyn tililleni. Mitä tämä tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa, että annat meidän kerätä Instagram-tietoja puolestasi. Se ei anna pääsyä Instagram- ja Facebook-profiiliisi. Meltwater ei pääse käyttämään henkilötietojasi eikä se voi julkaista kirjoituksia ja lähettää viestejä. Tiedot, jotka keräämme sinulle puolestasi, näytetään vain Meltwater-tililläsi.