Tiivistelmäraportit ovat sähköpostijakeluja, joita voidaan mukauttaa lähettämään käyttäjille uusimmat mediatulokset seurannastasi.

Alla olevassa artikkelissa tutustutaan seuraaviin ominaisuuksiin:

Raportin lähetystiheys

Digest-raportit voidaan asettaa jakamaan seuraavilla taajuuksilla:

• Dashboard-raportti - Kerran viikossa

• Tuntiraportti - Tunneittain

• Päiväraportti - Yksi tai kaksi kertaa päivässä

• Viikkoraportti - Viikoittain

Vinkki: Raporttien oletusvaihtoehto on jakaa raportti vain, kun uusi dokumentti on julkaistu. Jos haluat saada raportin, vaikka sisällytettäviä artikkeleita tai julkaisuja ei olisikaan, valitse Haut, joissa ei ole osumia raporttiasetusten Sisältöasetukset-kohdasta.

Uuden sähköpostiraportin luominen

Tutustu tähän tuoteoppaaseen, jossa opastetaan, miten nämä vaiheet näkyvät näytölläsi.

Digest-raportit on yhdistetty tallennettuihin hakuihisi, jotta voit lähettää uusimmat tulokset. Varmista ennen uuden Digest-raportin luomista, että olet tallentanut valvonnan aiheet tai avainsanat, joille haluat saada tiedotusvälineet.

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Raportit

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Valitse oikeasta yläkulmasta violetti Luo raportti -painike

• Mukauta seuraavat raportin ominaisuudet Raporttiasetukset-ikkunassa:

• Raportin tyyppi

• Otsikko: Tämä on myös postilaatikossasi olevan viestin aihe

• Sisältövaihtoehto: Valitse haku, jolle kattavuus saadaan, miten tulokset olisi ryhmitettävä näytettäessä ja kunkin asiakirjan näytettävät elementit

• Raportin muoto: Suosittelemme HTML-muotoa asiakirjojen näyttöön sähköpostin leipätekstissä tai PDF-tiedostoa liitteenä

• Toimitusvaihtoehdot: Valitse nykyiset käyttäjät vastaanottajiksi, jakelujen päivämäärät ja kellonajat. Joillekin raporttityypeille voidaan asettaa myös raja raporttien enimmäismäärälle. Jos haluat lisätä tiivistelmäraporttiin uuden vastaanottajan, joka ei ole tällä hetkellä käyttäjä, tutustu ennen jatkamista tähän tuoteoppaaseen, jossa käydään läpi uuden käyttäjän lisäämistä koskevat ohjeet.

4. Valitse Tallenna.

Lisähuomiot:

Ymmärrämme, että on tärkeää nähdä oleellisimmat tiedot raportin alussa, ja suosittelemme, että järjestät haut uudelleen tarpeidesi mukaan. Muokkaa vain raporttia ja valitse Järjestä sisältö uudelleen Sisältövaihtoehtojen avattavasta Syöttövalinta-valikosta.

Olemassa olevan sähköpostiraporttien muokkaaminen

Kaikki muokkaukset olemassa olevaan Digest-raporttiin heijastavat jakamista kaikille raporttiin valituille vastaanottajille. Jos haluat muokata raportin asetuksia vain yhdelle käyttäjälle, valitse rasti ja kopioi raportti valintaruudun avulla. Poista sitten käyttäjä alkuperäisestä raportista ja seuraa alla olevia ohjeita muokataksesi vasta kopioitua raporttia.

1. Valitse raportti valintaruudulla

2. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva Muokkaa-kuvake. Jos haluat poistaa raportin, valitse roskakorikuvake.

3. Muokkaa raporttiasetukset tarpeidesi mukaan

4. Valitse Tallenna

Huomautus:

Jos haluat muuttaa raporttityyppiä, ota huomioon, että tämä voidaan tehdä vain raportin ensimmäisen asennuksen aikana. Noudata sellaisenaan yllä olevia vaiheita uuden raportin luomiseksi.

Artikkelien ryhmittely raporteissa

Artikkeliryhmien mukauttaminen raporteissa voi olla helppo tapa tarkentaa artikkeleiden tai julkaisujen näyttöä sen perusteella, kuinka samankaltaista sisältö on niissä. Valitsemiesi vaihtoehtojen perusteella raporttisi sisältö näyttää yhden ryhmitellyistä artikkeleista sekä sen alla samanlaisten tai vastaavien artikkelien määrän.

Artikkelien ryhmittelyvaihtoehdot ovat:

Samankaltainen - Tämä ryhmittelee artikkelit tai julkaisut, joissa on käytetty paljon samankaltaista kieltä. Esimerkiksi lehdistötiedotteet, joissa on sama leipäteksti mutta eri otsikko, ryhmitellään yhteen.

Tarkka - Tämä ryhmittelee artikkelit tai julkaisut, joissa on täsmälleen sama teksti. Esimerkiksi syndikoidut artikkelit ryhmitellään yhteen.

Ei mitään - Tämä vaihtoehto ei ryhmitä artikkeleita tai julkaisuja yhteen. Esimerkiksi, jos artikkeli on syndikoitu kolmeen julkaisuun, raportissasi luetellaan artikkelin kaikki kolme versiota.

Peruuta

Sen lisäksi, että raportin asetuksia muokataan käyttäjien poistamiseksi, kaikki vastaanottajat voivat poistaa sähköpostiosoitteensa jokaisesta jakelusta sähköpostin alaosassa olevan tilauksen peruutuspainikkeen kautta.

Huomaa, että tilauksen peruutusvaihtoehtoa ei voi muokata tai poistaa Digest-raporteista.

Kun käyttäjä on päättänyt lopettaa raportin tilaamisen, raportin tulevia jakeluita ei lähetetä heidän sähköpostiosoitteeseensa, ja tilaamatonta käyttäjää ei voida enää valita tämän raportin vastaanottajaksi.

Jos vastaanottaja on vahingossa peruuttanut tilauksen ja haluaisi alkaa jälleen vastaanottaa jakeluja, sinun on kopioitava raportti ja valittava käyttäjän sähköpostiosoite vasta kopioidusta raportista.

Jokainen käyttäjä, joka peruuttaa raportin, saa myös vahvistussähköpostin siitä, että heidän tilauksensa peruuttaminen on päivitetty onnistuneesti.

Kynnysarvon uutistiivistelmä-hälytykset

Jos sinulla on tällä hetkellä Meltwater-sopimuksessa Explore-ominaisuus, sinulla on myös pääsy Threshold Digest Alertsiin.

Näiden ilmoitusten avulla voit asettaa mukautetun määrän vastaavia artikkeleita, leikkeitä tai sosiaalisen viestin tuloksia joka tunti tai päivittäin, ja ilmoitat sinulle, kun kyseinen kynnysarvo on saavutettu. Kynnyksen asettaminen, jonka saaminen olisi epätavallista, voi varmistaa, että saat ilmoituksen, kun kyseinen mainintojen määrä on saavutettu. Tätä voidaan käyttää hakukansioiden seurantaan tuotemerkkisi mainosten, kilpailijoiden, kumppaneiden, vaikuttajien tai asiaankuuluvien aiheiden suhteen.