Miten luon tai muokkaan sähköpostiraporttia?

Tiivistelmäraportit ovat räätälöityjä sähköpostijakeluja, jotka lähetetään sinulle ja jotka sisältävät uusimmat mediatulokset seurannastasi.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Tiivistelmäraportit ovat automaattisia sähköpostiviestejä, jotka sisältävät Exploressa määrittämiesi hakujen tulokset. Tiivistelmäraportit sisältävät koosteen uusimmista artikkeleista, jotka ovat ilmestyneet hakutuloksiin viimeisimmän uutistiivistelmän julkaisemisen jälkeen, sekä yhteenvedot tuloksista. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tiivistelmäraportti luodaan ja miten sitä muokataan.

Tiivistelmäraportin luominen

Tiivistelmäraportit ovat yhdistettyjä tallennettuihin hakuihin, ja lähettävät uusimmat tulokset sähköpostiisi. Ennen kuin luot uuden tiivistelmäraportin, varmista, että olet luonut tallennettuja hakuja Exploressa.

Tiivistelmäraportin luominen:

1. Avaa vasemmanpuoleisen navigointipalkin Raportti-pudotusvalikko.

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Valitse oikeasta yläkulmasta violetti Luo raportti -painike

Tämä avaa Raporttiasetukset, jossa voit luoda raportin ja mukauttaa seuraavia ominaisuuksia:

A - Raportin tyyppi: Valitse raportin tyyppi

B - Otsikko: Kirjoita raportin otsikko, joka tulee sähköpostin otsikkoriviksi saapuneet-kansioosi

C - Sisältöasetukset:

• Valitse haku tai syöte, josta haluat saada näkyvyyttä

• Valitse, kuinka monta artikkelia hakua kohden näytetään

• Valitse artikkelin lajittelu ja järjestys

• Valitse kunkin artikkelin näyttöelementit

D - Toimitusvaihtoehdot:

• Valitse vastaanottajiksi nykyisten tilien käyttäjiä

• Valitse jakelupäivät ja -kellonajat. Voit lisätä toisen vastaanottokerran kahdesti päivässä.

• Aseta kynnysarvo lähetettävien raporttien enimmäismäärälle.

E - Raportin muoto: Valitse HTML tai PDF. Suosittelemme HTML-muotoa artikkelien näyttämiseksi sähköpostin rungossa tai PDF-muotoa liitetiedostona.

4. Mukauta yllä olevia raporttiasetuksia tarpeittesi mukaan.

5. Valitse Tallenna.

Huomaa: Näet oleellisimmat tiedot raportin yläreunasta käyttämällä Järjestä uudelleen sisältö -vaihtoehtoa syötteet-pudotusvalikosta kohdassa Sisällön vaihtoehdot.

Tiivistelmäraportin muokkaaminen

Olemassa olevan tiivistelmäraportin muutokset vaikuttavat kaikkiin raportin nimettyihin vastaanottajiin.

Voit muokata tiivistelmäraporttia seuraavasti:

1. Siirry tiivistelmäraportteihin

2. Valitse raportti valintaruudulla

3. Valitse Muokkaa-kuvake

4. Mukauta raporttiasetukset tarpeidesi mukaan

5. Valitse Tallenna.

Jos haluat muokata yksittäisen käyttäjän raporttia, sinun on monistettava tiivistelmäraportti. Poista sitten käyttäjä alkuperäisen raportin vastaanottajana.

1. Siirry tiivistelmäraportteihin

2. Valitse raportti valintaruudun avulla

3. Valitse monista-kuvake

4. Poista käyttäjä(t) ja muokkaa raportin lisäasetukset tarpeittesi mukaisiksi.

5. Valitse Tallenna.

Huomautus: Voit muokata raporttityyppiä vain alkuasetusten aikana. Jos haluat muuttaa raporttityyppiä sen jälkeen, kun tiivistelmäraportti on tallennettu, sinun on luotava uusi raportti.

Tiivistelmäraportin asetusten ymmärtäminen

Raportin tyyppi

Digest-raportit voidaan asettaa jakamaan seuraavilla taajuuksilla:

• Dashboard-raportti - Kerran viikossa

• Tuntiraportti - Tunneittain

• Päiväraportti - 1-2 kertaa päivässä

• Viikkoraportti - Viikoittain

Huomautus: Oletusarvoisesti raporttisi lähetetään vain, kun uusi artikkeli on julkaistu. Jos haluat saada raportin, vaikka uusia artikkeleita tai julkaisuja ei olisikaan, valitse raporttiasetusten Sisältöasetukset-kohdasta (Näyttö) haut, joissa ei ole yhtään artikkelia.

Lajittele artikkelien asetusten mukaan

Voit mukauttaa päiväraporttien artikkelien tarkastelutapaa valitsemalla kahdeksan eri parametria. Voit lajitella artikkelit joko nousevaan tai laskevaan järjestykseen varmistaen, että olennaisin artikkeli näkyy ensimmäisenä.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

1. Päivämäärä: näyttää uusimmat julkaistut artikkelit päällimmäisenä.

2. Kattavuus: näyttää kohteet, joilla on eniten katsojaa.

3. Osuvuus: Näyttää ensin osuvimmat kohteet. Osuvuus perustuu algoritmiin, joka ottaa huomioon artikkelin näkyvyyden, tavoittavuuden ja iän.

4. Näkyvyys: näyttää kohteet aikavälitiheyden mukaan. Termitiheys tarkoittaa sitä, kuinka monta kertaa tietty sana esiintyy tekstissä, jaettuna tekstissä olevien sanojen lukumäärällä.

5. Maantieteellinen: Näyttää osumat maan mukaan (maa on listattu osuman otsikossa, ja jotkin osumat eivät liity yhteen tiettyyn maahan).

6. Kieli: ryhmittelee kielen mukaan ja näyttää uusimman kielen ensin.

7. Some-jaot: näyttää artikkelin, jolla on eniten some-jakoja, päällimmäisenä.

8. Osallistuminen: näyttää artikkelin, jolla on suurin osallistuminen, päällimmäisenä.

Artikkelien niputus

Järjestä raporttisi helposti ryhmittelemällä artikkeleita tai julkaisuja yhteen. Tämä vaihtoehto ryhmittelee artikkeleita sen perusteella, kuinka samankaltaista sisältöä ne sisältävät, mikä parantaa raporttisi luettavuutta. Kun valitset ryhmittelyvaihtoehdon, raportissa näytetään edustava artikkeli kustakin ryhmästä ja sen alapuolella samankaltaisten tai vastaavien artikkeleiden määrä kyseisessä ryhmässä.

Artikkelien ryhmittelyvaihtoehtoja ovat:

• Samankaltainen - Tämä ryhmittelee artikkelit tai julkaisut, joissa on käytetty paljon samankaltaista kieltä. Esimerkiksi lehdistötiedotteet, joissa on sama leipäteksti mutta eri otsikko, ryhmitellään yhteen.

• Tarkka - Tämä ryhmittelee artikkelit tai julkaisut, joissa on täsmälleen sama teksti. Esimerkiksi syndikoidut artikkelit ryhmitellään yhteen.

• Ei mitään - Tämä vaihtoehto ei ryhmittele artikkeleita tai julkaisuja yhteen. Esimerkiksi, jos artikkeli on syndikoitu kolmeen julkaisuun, raportissasi luetellaan artikkelin kaikki kolme versiota.

Kynnysarvon uutistiivistelmä-hälytykset

Kynnysarvohälytysten avulla voit määrittää mukautetun lukumäärän vastaaville artikkeleille, leikkeille tai somejulkaisujen tuloksille tuntikohtaisissa tai päivittäisissä raporteissa. Sinulle ilmoitetaan, kun tämä määrä on saavutettu. Asettamalla epätavallisen kynnysarvon, tiedät heti, kun mainintoja on huomattavan paljon. Tätä voi olla hyödyllistä seurata tarkasti, kun seuraat brändisi mainintoja, kilpailijoita, kumppaneita, vaikuttajia tai merkityksellisiä aiheita.

Tiivistelmäraportin tilauksen peruuttaminen

Vastaanottajat voivat helposti kieltäytyä tiivistelmäraporttien vastaanottamisesta. Tilauksen peruuttaminen: Napsauta vain tilauksen peruutuspainiketta , joka löytyy jokaisen sähköpostin alaosasta.

Huomautus: tätä vaihtoehtoa ei voi poistaa tai muuttaa raportin asetuksissa.

• Kun käyttäjä peruuttaa tilauksen, hän ei saa raportin tulevia versioita ja hänet poistetaan vastaanottajalistalta.

• Käyttäjät, jotka peruvat tilauksen, saavat vahvistussähköpostin, jossa vahvistetaan heidän onnistunut tilauksen peruuttamisensa.

Tilauksen uusiminen

Jos joku peruuttaa tilauksen vahingossa ja haluaa liittyä uudelleen, raportti on kopioitava. Lisää sitten käyttäjän sähköpostiosoite uuteen raporttiin.

Tiivistelmäraportin tarkastelu

Tiivistelmäraportit toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Nämä sähköpostit tulevat osoitteesta report@reports.meltwater.com. Katso Sähköpostin toimituksen vianmääritys, jos et saa tiivistelmäraportteja. Alla on esimerkki tiivistelmäraportista:

A - Sähköpostin lähettäjä

B - Meltwatein käyttäjätiimi ja yhteystiedot

C - Suora linkki Help Centeriin

D - Suora linkki Meltwaterin sisäänkirjautumiseen

E - Hakujen ja tulosten määrä

F - Hakuosio

G - Artikkeli tai somejulkaisu. Napsauta julkaisua avataksesi sen alkuperäisessä muodossaan. Valitse Merkitse, Käännä tai Jaa avataksesi nämä vaihtoehdot Meltwaterin alustalla.