Meltwater Mobile -sovellus iPhonelle

Mobiilisovelluksen ominaisuuksiin tutustuminen

Päivitetty yli viikko sitten

Jos et ole vielä tehnyt niin, lataa App Storesta löytyvä Meltwater Mobile -sovellus.

Alla oleva artikkeli kattaa:

Mitä uutta

iPhone-mobiilisovelluksen Mitä uutta-toiminto nostaa esille kaikki olennaiset uudet uutisjutut siitä lähtien, kun viimeksi kävit sovelluksessa. Tämä vastaa reaaliaikaista interaktiivista uutistiivistelmää.

Käynnistyksen kautta, noudattamalla kehotteita voit tarkentaa saamiasi ilmoituksia ja sallia push-ilmoitusten pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistasi.

Tutustu (Ad Hoc -haku)

Voit tehdä ad hoc -hakuja ja nopeita analyysejä hakuaiheesi kattavuusvolyymissa, top-lähteissä, suosituissa teemoissa ja sävyissä.

Kun olet luonut uuden haun, voit luoda ilmoituksia pitämään sinut ajan tasalla viimeisimmistä uutisista push-ilmoitusten avulla.

Varmista, että olet ladannut sovelluksen uusimman version, että voit tutustua uuteen Tutustu-ominaisuuteen.

*Vinkki: Voit suodattaa etsimäsi sisällön napauttamalla hakupalkin oikeassa yläkulmassa olevaa Suodatin-kuvaketta.

Sovelluksessa avattu artikkeli (Verkkonäkymä)

Koko artikkelin lukemiseksi klikkaa korttia, niin artikkeli latautuu sovellukseen. Voit jakaa ja tägätä artikkelin verkkonäkymästä.

Dashboardit

Voit hyödyntää olemassa olevia Classic-dashboardeja sovelluksessa, mukaan lukien aikaisemmin luodut jaettavat dashboardit.

Jokainen vuorovaikutteinen kaavio sisältää suodatusvaihtoehdot napsauttamalla kuvan alla olevia lisätietoja, kuten lukemalla artikkeleita, joiden mielipiteet ovat negatiivisia mielipiteistä.

Kuvaajat

'Kuvaajat' näyttävät kyseisen trendin yhden viikon mittaiselta ajalta, jolloin näet mahdolliset muutokset. Tietyn trendin taustalla olevat artikkelit on nähtävissä klikkaamalla listaa vaihtoehdoista kuvaajan alla.

Klikkaamalla kuvaajaa pääset käsiksi lukuihin datan taustalla. Medianäkyvyys- ja Sävyvertailu-kuvaajissa tulee klikata pystypalkkia päivämäärän yläpuolella, jotta näkee luvun kyseiselle päivälle. Trendaavissa teemoissa voit klikata sinua kiinnostavaa nousussa olevaa avainsanan riviä, niin näet viikonpäivittäin jaotellut lukumäärät artikkeleista, joissa kyseessä oleva avainsana esiintyy.

Inbox

Saapuneet-luettelossa näkyvät kaikki tilisi uutiset / sosiaaliset haut, RSS-syötteet ja tunnisteet. Voit kirjoittaa suodattaa ja löytää etsimäsi tietyn sisältövirran helposti.

Tagaa (merkitse) ja jaa artikkeleita

Voit helposti tägätä artikkelin jokaiselta kortilta. Voit etsiä jo olemassa olevaa tagia tai luoda uuden. Jakamisvaihtoehdot sisältävät sähköpostin, tekstiviestin, sekä kaikki muut verkostot tai sovellukset, joita olet ladannut puhelimellesi.

Samankaltaiset artikkelit (Duplikaatit)

Samanlaiset artikkelit tuovat näkyviin samanlaiset artikkelit, jotka on lajiteltu julkaisun mukaan. Voit merkitä tai jakaa samanlaisia artikkeleita valitsemalla "Näytä x samanlaista artikkelia muista lähteistä".

*Vinkki: Jos käytät push-ilmoituksia ja haluat lopettaa päällekkäisten ilmoitusten vastaanottamisen artikkeleista, voit poistaa ne käytöstä. Varmista vain, että sinulla on mobiilisovelluksen uusin versio, ja seuraa tämän artikkelin ohjeita.

Artikkelien lajittelu (yksityiskohtaisemmat kuvaajat)

Napsauttamalla kunkin kaavion alla olevia suodattimia näet artikkelit, jotka tukevat tiettyä trendiä, sävyä tai päivämäärää. Tämän avulla voit ymmärtää tarkalleen, mitä tiettyjen trendien taustalla tapahtuu, ja löytää, merkitä ja jakaa helposti tärkeimmät artikkelit.

Asetukset

Ota ilmoitukset käyttöön ja poista ne käytöstä kohtien Uutta-yhteenvedot, Inboxin haut ja Tapahtumat osalta. Voit myös käyttää Live Chatia tai kirjautua ulos asetuksista.