Mobiilipush-ilmoitusten asettaminen

Ota pika- ja push-ilmoitukset käyttöön puhelimessasi näillä ohjeilla

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Pika-ilmoitukset ilmoittavat puhelimesi push-ilmoituksista, kun uudet asiakirjat vastaavat hakuehtojasi. Jos et saa ilmoituksia ajoissa, lue tämän artikkelin lopussa olevat vianetsintävaiheet.

Tämä artikkeli opastaa sinulle seuraavaa:

Miten käyttää Push-ilmoituksia

Käytä pikailmoituksia aiheista, jotka saavat muutaman tuloksen päivässä / viikossa, pikemminkin kuin aiheista, jotka saavat monia tuloksia, jotta et ole ylikuormitettu ilmoituksilla.

Voit suunnitella hakuja, jotka ovat tehokkaasti kohdistettuja tuloksiin, joita haluat saada puhelimeesi.

Esimerkkejä: Hae sanoja/lauseita vain otsikoista ja/tai sinulle tärkeimpien lähteiden joukosta. Hae erityisiä vaikuttajien ja/tai aiheiden joukkoja. Hae artikkeleita, joissa on negatiivinen sävy tietyllä tavoittavuudella, tai käytä mukautettua lähdevalintaa.

Välittömien hälytysten saaminen Push-ilmoituksina

Tarkista, että olet ladannut Metwater-mobiilisovelluksen uusimman version laitteellesi. Apple-käyttäjät voivat ladata sovelluksen App Storesta. Android-käyttäjät voivat ladata sovelluksen Google Playsta.

• Kirjaudu sisään sovellukseen samoilla kirjautumistiedoilla, joita käytät app.meltwater.com-järjestelmässä

• Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset-kuvake

• Valitse Ilmoituksista kohta Inbox-haut (välittömät ilmoitukset)

• Valitse Ota käyttöön

• Pika-ilmoitukset päällä / pois päältä hakua kohti: Ota pika-ilmoitukset käyttöön henkilökohtaista tiliäsi kohden (uutiset, sosiaalinen media, lähetys ja / tai RSS).

• Valitse vasemmasta yläkulmasta Asetukset palataksesi alkuperäiselle sivulle. Tallennettujen hakujen määrä push-ilmoitusten jakamiseksi näkyy nyt kohdassa Inbox-haut.

Saat nyt välittömät ilmoitukset! Napsauttamalla niitä, kun ne toimitetaan heads up -tilassa tai iOS / Android-ilmoituskeskuksessa, kyseinen asiakirja avautuu asiaankuuluvan haun kautta.

Kun pikaviestit on otettu käyttöön yli 1-haussa, voit mykistää ne milloin tahansa alkuperäisellä Asetukset-sivulla.

Tärkeitä huomautuksia push-ilmoitusten toimittamisesta

iOS -kohtaiset

• Sinun on suostuttava sallimaan ilmoitukset pyydettäessä. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet ilmoitusominaisuusilmoituksen, jota seuraa järjestelmätasoinen pyyntö sallia ilmoitukset Meltwaterilta, kun saavutat 'Pika-ilmoitusten asetukset' -näytön. Jos napsautat Älä salli, kun laskeudut Pika-ilmoitusten asetukset -sivulle, näet ponnahdusikkunan, jossa kerrotaan, kuinka Meltwater Mobile Notifications otetaan käyttöön iOS-tasolla. Voit tehdä tämän myös tarvittaessa: Siirry kohtaan Asetukset> Ilmoitukset> Meltwater Mobile ja vaihda Salli ilmoitukset -kytkin päälle.

• Ilmoituksia, jotka lähetetään sovelluksen sisäisen käytön aikana (Meltwater Mobilen avulla, puhelimen etualalla), ei näytetä puhelimen käyttöjärjestelmän ilmoitusalustalla myöhempää tarkastelua varten.

• iOS ei takaa, että kaikki ilmoitukset toimitetaan 100% ajasta. On mahdollista, että Apple-palvelun APNS hylkää ilmoitukset ja eivät koskaan saavuta käyttäjää.

Android -kohtaiset

• Ilmoitukset toimitetaan '' ylöspäin '' -tilassa (katsotaan ponnahdusikkunan ilmoituksena) vain, kun sovellusta käytetään tai näyttö on lukittu. Kun puhelin on käytössä ja Meltwater Mobile on taustalla (ei aktiivisesti käytössä), puhelin saa sen sijaan ilmoituksen puhelimen yläosassa olevalle ilmoitusalustalle sekä äänimerkin / värinän käyttäjän asetusten mukaisesti. . Avaamalla Android-ilmoituskeskuksen näet ja napsautat ilmoitusta, joka avautuu sovelluksessa.

* Lisähuomioita:

Pika-ilmoitusten avulla lähetämme sinulle artikkeleita, jotka saamme tilaamistasi hauista push-ilmoituksella. Tämä ei takaa toimitusta puhelimeesi jokaiselle yksittäiselle asiakirjalle juuri silloin, kun se lähetetään. Apple ja Google kuristavat, niputtavat ja pudottavat joitain artikkeleita tarkoituksella luomaan paremman kokonaiskokemuksen heidän mielestään.

Google ei takaa, että kaikki ilmoitukset toimitetaan 100% ajasta. On mahdollista joskus, että Google-palvelu GCM pudottaa ilmoitukset eivätkä koskaan tavoita käyttäjää.

Ongelmanratkaisu

Jos et saa välittömiä hälytyksiä, voit koittaa seuraavia vaihtoehtoja:

1. Varmista, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio. Jos ei ole, poista nykyinen sovellus ja lataa uusin versio.

2. Mene puhelmesi asetuksiin ja kytke ilmoitukset pois päältä. Odota muutama sekunti, ja kytke ne sen jälkeen takaisin päälle. Tämä käynnistää puhelimen ilmoitusasetukset uudelleen, ja ratkaisee useimmat ongelmista.

3. Jos olet iOS käyttäjä, varmista että ohjelmien päivitys taustalla on päällä. Löytääksesi tämän asetukset napsauta Asetukset > Yleiset > Sovellusten päivitys taustalla. Varmista, että tämä toiminto on päällä, ja että se on määritetty päälle myös Meltwater Mobilelle. Käynnistää puhelin uudelleen muutettuasi tätä asetusta, jotta se astuisi voimaan.

4. Jos käytät iOS: ää, varmista, että ilmoitukset on otettu käyttöön Meltwater Mobilelle ilmoitussovelluksen asetuksissa. Valitse Asetukset> Ilmoitukset> Meltwater Mobile ja valitse Salli ilmoitukset -asetukseksi Päällä.

5. Poista Android-käyttäjille ilmoitusalusta . Jos ilmoitusalustalla on yli 50 ilmoitusta Meltwaterista, käyttöjärjestelmä voi estää sovelluksen lisäilmoitukset.

6. Android-käyttäjien tulee varmistaa, että Google Play -palvelut on asennettu. Suosittelemme myös käyttämään versiota 9.4 tai sitä uudempaa versiota parhaan toimituksen varmistamiseksi. Google Play -palvelut on välttämätön Meltwater Mobilen ilmoitusten vastaanottamiseksi.

7. Kirjaudu ulos ja kirjaudu takaisin sisään Meltwaterin sovellukseen.

8. Sulje appi ja käynnistä se uudelleen.

9. Poista appi ja asenna se uudellleen. Kirjaudu takaisin sisään.

10. Sammuta pikahälytys tietylle haulle ja kytke se takaisin päälle.

Jos huomaat, että ilmoitukset toimitetaan erissä tai lopetat toimituksen, kokeile yllä olevia vianetsintävaiheita ja ilmoita tästä meille, jos se ei ole ratkennut.