Meltwater-yhteisö"
Pääsy tuote- ja tilitukeen

Asialle omistautunut tiimimme auttaa sinua löytämään ratkaisun mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Ymmärrämme, että ongelmien kohtaaminen voi olla turhauttavaa. Voit olla varma, että omistautunut tiimimme opastaa sinut ratkaisuun mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti. Alta löydät useita tapoja saada tarvittua tukea nopeasti:

Sovelluksen sisäinen chat: Puhu live-tukitiimimme kanssa

Tarvitsetko apua juuri nyt? Live-tukitiimimme on valmis auttamaan sinua suoraan Meltwater-sovelluksessa.

Näin saat tiimiin yhteyden:

1. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa keskustelukuplaa

2. Valitse Viestit

3. Napsauta Lähetä meille viesti

4. Kirjoita kysymyksesi tai ongelmasi

5. Saat yleensä vastauksen muutamassa minuutissa ja voit jatkaa keskustelua chat-toiminnolla

Huomaa: Jos haluat tarkastella aiempaa viestintääsi tiimimme kanssa, palaa chat-kuplaan ja lue viestejä kohdasta Viestit.

Sähköpostituki: 24/7 pääsy tuoteasiantuntijoihimme

Kommunikoitko mieluummin sähköpostitse? Tuotetukitiimimme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Lähetä tiedustelusi osoitteeseen help@meltwater.com, ja palaamme asiaan nopeasti.

Mitä enemmän tietoja annat, sitä nopeammin voimme vastata, ja tässä on muutamia kohtia, jotka kannattaa sisällyttää sähköpostiisi:

• Meltwaterin tuote tai palvelu, josta olet tiedustelemassa

• Kuvaus ongelmastasi/kokemuksestasi

• Sisällytä mukaan kaikki virheilmoitukset tai kuvakaappaukset

• Kaikki muut asiaankuuluvat tiedot, jotka voivat auttaa ymmärtämään ja ratkaisemaan ongelman tehokkaammin

Jos sinun on saatava yhteys tilivastaavaasi, varmistamme, että hän ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Liity mCommunityyn

mCommunity ei ole pelkkä yhteisöfoorumi, vaan täysin integroitu tietokeskus. mCommunity on saumattomasti integroitu Help Centeriin, Academyyn ja moniin muihin resursseihin, ja se on ehdoton keskitetty paikka, josta saat vastauksia ja tietoa.

• Välittömät vastaukset

• Olemme ladanneet valmiiksi tuotetukitiimille useimmin esitetyt kysymykset ja antaneet niihin vastaukset.

• Vastaukset yhdestä paikasta

• mCommunity on integroitu Help Centeriin, Academyyn ja muihin resursseihin. Saat yhdestä paikasta kaikki resurssit.

• Arvostele tuoteoppaita mCommunityssä

• Koulutusvideot, ohjeet ja usein kysytyt kysymykset, kaikki järjestetty tuotekohtaisesti

• Yhteisölähtöinen tuki

• Kirjoita kysymyksesi ja saat opastusta paitsi yhteisöpäälliköltämme myös muilta Meltwaterin käyttäjiltä, jotka tarjoavat erilaisia näkökulmia ja käytännön neuvoja.

Kirjaudu mCommunityyn Meltwater-tuotteen käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Siirry järjestelmän tilasivullemme

Tarkista aikataulutetut ylläpitotoimet Järjestelmän tila -sivulta Voit aina tarkistaa sovelluksemme toiminnan tilan, jotta pysyt ajan tasalla siitä, mitä ylläpitotoimia on käynnissä.

Suosittelemme tilaamaan Järjestelmän tila -päivitykset, jotta saat ilmoituksen suunnitelluista käyttökatkoista ja järjestelmän suorituskyvyn heikkenemisestä.

1. Etsi ratkaisua ohjeartikkeleista

Etsitkö ohjeita tai vinkkejä tuotteesi ominaisuuksista? Ohjeartikkelit ovat täynnä tietoja, joiden avulla pääset alkuun ja opit käyttämään eri ominaisuuksia.